21/2/12

Karakia

source 
L'any passat la Llum i el seu equip va fer un programa sobre el menjar azerbaidjanesa on vaig participar jo. Aquest capítol de Karakia es va estrenar el diumenge passat, el dia 19 de febrer. Moltes gràcies a la Llum per donar conèixer la meva cultura al poble català. Aquí el podeu veure.

http://www.tv3.cat/karakia/capitols/187/Lala-%28Ab%C5%9Feron-Azerbaidjan%29

3 comentaris:

  1. M'ha sobtat això de posar un rostre a qui està darrera d'un bloc. De fet cada vegada que em passa em sobta perquè m'imagino qui està darrera de la màquina diferent però aquesta és la gràcia.

    Per cert, parles un català molt bo! Es nota que has practicat molt i com el bloc també et deu ajudar. Felicitats per tot plegat i gràcies per tenir un bloc com aquest! Aprenc molt!

    ResponElimina
  2. Gràcies, Galderich.Aquest blog també m'ha ajudat molt, a part del fet que els catalans sou molt simpàtics i animeu a la gent qui vol aprendre català :). La veritat és que jo també aprenc moltíssim dels vostres blogs, i això és un altre avantatge de ésser un blogaire :) Bon dia!

    ResponElimina
  3. If you're looking to lose pounds then you need to jump on this brand new custom keto diet.

    To design this keto diet service, certified nutritionists, personal trainers, and top chefs united to develop keto meal plans that are useful, convenient, money-efficient, and fun.

    Since their launch in 2019, thousands of individuals have already completely transformed their body and well-being with the benefits a great keto diet can give.

    Speaking of benefits: clicking this link, you'll discover 8 scientifically-tested ones given by the keto diet.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...