6/4/11

La droga azerbaidjanesa

La droga azerbaidjanesa: Un got de te negre. No només negre, negríssim negre...

Un azerbaidjanès pot viure sense menjar per molt de temps...Un azerbaidjanès pot viure sense dormir per molt de temps...Però no li demanis que visqui sense el seu got favorit de te negre...La seva droga tradicional...El beu per celebrar el casament; el beu quan la seva dona dona llum als seus nens; el beu quan està enutjat amb aquesta vida; el beu per matar les penes; el beu quan te molta sed; el beu per avorriment; el beu per acomiadar dels seus morts; fins i tot el beu per què l'he de beure, perquè és un autèntic azerbaidjanès...


* Aquesta tarda he begut amb una nova amiga. Tot i que no he begut com a una autèntica azerbaidjanesa: no he begut te, sinó suc de taronje. Encara que he parlat molt d'Azerbaidjan.
Aquesta tarda he conegut la Llum, i ha sigut una trobada interessantíssima! Amb la seva habilitat especial la Llum ha pogut convèncer-me sense gran esforç :) Espero poder trobar-nos una altra vegada! Ha sigut fantástic!

3 comentaris:

  1. i en companyia sempre és millor........

    ResponElimina
  2. Què tal, Lale
    Això del te està força arrelat en aquestes cultures. Recordo quan vaig estar a Istambul ( fa uns quants anys) vam parar a descansar a prop d'un edifici oficial i,al cap de 5 minuts, va sortir un funcionari a oferir-nos una safata amb tasses de te. Vam quedar de pasta de moniato. Jo ara m'he aficionat al whisky. I de malta, no t'ho perdis.

    ResponElimina
  3. Em sembla que, com a bevedora de te, podria viure força bé al teu país :) I què vols que et digui de la Llum, que em sembla una persona molt especial, discreta i amable. I, a més a més, canta la mar de bé :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...