3/5/11

El pecat

La meva veïna de dalt, una somiatruites incurable, qui resulta ser la germana de la meva germana, té una sogra meravellosa: gairebé li substitueix la seva mare biològica. Però com que “no hi ha ningú que sigui perfecte en aquest món imperfecte”, ella té la seva imperfecció. Els seus pensaments a vegades són dels temps quan Judes era fadrí i sa mare festejava.

Aquesta vegada està ben convençuda que el bebè que porta la somiatruites ha de tenir la oportunitat de “rentar tots els seus pecats”. En realitat el que vol dir és que s’ha de batejar obligatoriament el bebè quan es neixi.  

“Cada terra té la seva guerra, filla meva”, li diu la sogra, "i això és la nostra tradició."

La somiatruites no és gens religiosa, (no sap si està bé o no “no ésser religiosa”, però simplement no ho és). A més a més, per més que esforcés, no li entra ni amb fums de sabatots el tema de “pecats” d’un bebè recent nascut.

“No has vist cap ase volar i no saps què és millor pel bebè li diu la sogra convençuda.

Amb temps i palla maduren les nespres, sogra”, limita dir-s’hi la somiatruites, perquè no té gaires ganes de discutir amb ella.  “Quan neixi el bebè, ja en parlarem”...


* el tema de les frases fetes continueix. Intento incluir unes frases fetes als meus relats. D'aquesta manera me les aprendré millor.

4 comentaris:

  1. Bones frases fetes i pots afegir aquesta que li va be al relat.....: amb l'església em ensopegat

    ResponElimina
  2. Jo vaig tenir dos bebés i una sogra entestada en batejar-los i ... no se'n va sortir. D'això ja fa 21 i 23 anys. No totes les criatures d'aquí es bategen, tot i que, en la zona on estàs, la cosa sembla més estranya. Tot depèn de si el fill de la mare i pare del bebé està d'acord amb l'una o amb l'altra, segurament :)

    I moltíssimes felicitats!

    ResponElimina
  3. Una persona que no se alimenta de sus sueños envejece pronto, esto es lo que le debe pasar a la somiatruitas, que no quiere envejecer......

    ResponElimina
  4. Escolta, cada vegada que et llegeixo em sorprèn més el teu català... jo ni coneixia algunes de les frases fetes que utilitzes! Moooooolt bé!

    I la somiatruites que no es deixi enredar, els nens neixen ateus i bruts, però no de pecats, sinó de mare!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...