19/1/11

Les confessions d'una diletant


Ets la persona més vel·leïtosa que mai he conegut durant els vint i escaig anys de la meva vida.

Un dia ets una polític apassionada, un altre dia una mestressa de casa que desitja quedar a casa i no treballar. Un dia et mors per ser una escriptora famosa, un altre vols dedicar la teva vida als activitats humanitaris exclusivament.

Un dia vols mudar-te una altra vegada a un país estranger per començar una nova carrera, un altre dia estàs embogida per la idea de viure en un altre lloc.

Un mes et queixes que no viatges tantes vegades que vulguis, un altre estàs farta de fer la teva petita maleta. Una tarda, t'estresses a acabar el llibre de la universitat per poder ser una professora de la universitat més aviat possible, un altre mes una simple idea t'avorreix.

Ahir volies ser una pintora abstracte (tot i que mai has sabut pintar o dibuixar), avui estàs buscant feina com a dissenyadora d'interiors.  Segur que demà trucaràs a la escola de ball per ser una ballarina famosa.

Però pren nota que ja no tens divuit anys i sent diletant en tots els àmbits, sense ser professional en un et pot costar molt.


© Lale Mur

5 comentaris:

  1. Ha, ha... d'això se'n diu ser un tastaolletes!

    En conec uns quants així!

    ResponElimina
  2. anar de flor en flor fins a trobar el que es vol.....

    ResponElimina
  3. un repte difícil de aconseguir, ho dic per experiència, molt agraït per tenir-me a la teva llista d'amics, faig el mateix amb el teu blog al la meva llista

    una abraçada i ànims, si necessites ajuda ja saps on trobar-me

    ResponElimina
  4. Es tastaolletas o aprendiz de todo y oficial de nada ?????????

    ResponElimina
  5. tastaolletes, cul de mal seient ... no sé pas si en conec cap :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...