2/2/11

La festa de la mare naturalesa


Un conte infantil per al bloc dels contes divers

L' àvia diu que quan una persona canta amb tot el seu cor i el seu amor, tota la naturalesa al seu voltant es posa viva i col·labora amb el seu cant. Avui ho estic posant en pràctica. M’he llevat molt aviat i he vingut al nostre jardí a cantar. Com que m’inspiro més gronxant-me, mentre em gronxo, m’he posat a cantar "la cançó del mar" que la mare sempre em cantava quan era més petita.

L' àvia tenia tota la raó! Sentint-me cantant, les roselles s’han despertat, i les dues abelles que eren dormides dintre de les roselles han començat a jugar amb les flors. El petit pardal que passava pel costat de l' arbre, s’ha aturat damunt de la branca per escoltar-me i mirar com ballen les flors i abelles al voltant meu. Estem tenint una festa al nostre jardí: la festa de la mare naturalesa. Quant sap l' àvia! Prometo escoltar-la i seguir els seus consells a partir d' ara!

© Lale Mur
 
 
 

6 comentaris:

  1. La tenim que escoltar cada dia, sempre aprenem alguna cosa.

    ResponElimina
  2. Hem perdut el costum de cantar, la meva iaia sempre cantava mentre feinejava a l'hort i semblava que les verdures i les hortalisses l'escoltaven amatents :)

    ResponElimina
  3. és veritat, per desgràcia la gent ja no canta mai; tu canta lale, canta amb tota la teva ànima, perquè quan cantes res dolen et pot passar.
    Una gran abraçada, Irina.

    ResponElimina
  4. Tendrament, els records m'estan envaint, jo també recordo els cants de la iaia...preciós...

    ResponElimina
  5. sempre hem d'aprendre dels més grans, i mira que molta gent deixa de fer-ho

    ResponElimina
  6. Les avies son una part molt important en la nostra vida.
    Un conte molt bonic.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...