25/2/11

La meva xerrameca de sempre...

La amiga diu que no cal parlar d'alguna cosa que mai a la vida ha existit i no existirà tampoc. Vol dir que no cal parlar de la igualtat entre les dones i homes, perquè és com parlar de la política. Com que no li agrada gens la política, tampoc li agrada parlar de la igualtat.

Té lògica aquesta conversa. No la continuo. Al capdavall no vull ser l'única qui parla amb les parets. M'esbargeixo tancant els ulls i pensant "no tinc dret de ficar-me en els assumptes dels altres. parlarem de les coses més agradables".

Però la amiga està infeliç perquè es sent inútil. No treballa. No treballa, perquè el seu marit no li deixa. El seu marit no li deixa, perquè pensa que això és el que faria contenta a la seva dona - no treballar, i cuidar als nens i la casa.

Però el cas és que ella tampoc li havia expressat el seu gran desig de tornar a fer el que havia fet tota la vida abans que conegués al seu marit.


* p.d. us recomano la pel·lícula "cisne negre". val la pena veure la actuació de Natali Portman.

Bona nit.

3 comentaris:

  1. Hola noia, M'agraden les coses que expliques, les trobo interesants.
    No em cal cap llibre, aquí hi ha lectura!

    ResponElimina
  2. la igualtat entre homes i dones no serà mai la mateixa, perquè som diferents. Tampoc tinc ganes de que siguem iguals, m'agraden molt les dones tal com sou. El que si voldria i es necessari és que ningú d'aquest món hagi de fer les coses amb obligació. Llibertat per tots, homes i dones, perquè les persones som més persones quan podem fer el que ens agrada

    ResponElimina
  3. No em vull posar a debatre sobre el feminisme, m'emprenyaria massa amb el món amb general.
    Espero que hagis passat una bona nit i hagis somiat amb angelets
    Una abraçada

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...