23/2/11

Mal de panxa

Al meu poble - Azerbaidjan quan una persona té molta por, diuen que "té un mal de panxa". Doncs, actualment el govern azerbaidjanès està bastant malalt en aquest sentit. Ja fa unes setmanes que cada dia acomiada algun ministre, algun oficial d'alt càrrec i uns quants funcionaris. El president va anunciar públicament que està lluitant contra la corrupció. Per què serà? El nostre president, (qui és la persona més corrupta de tot el país, i qui fa uns set anys quan el seu pare era president passava els seus dies jugant milions de manats azerbaidjanesos als casinos europeus) està terroritzat i pensa que una revolució similar al que està passant al món àrab, pot passar a Azerbaidjan. Tant de bo que el seu por faci realitat. Malauradament, no farà, penso jo. La societat està podrida i no serà suficient una revolució per arreglar-ho.

De totes maneres, espero que el que penso no és veritat. Viurem, i ho veurem.

* els últims relats no tenen molt suc (és perquè no tinc gaire temps ni per pensar, ni per elaborar-los). però ganes d'escriure cada dia, sí que les tinc!
Gràcies per llegir-me.

6 comentaris:

  1. Esperem que els azerbaidjanesos no tinguin mal de panxa i facin el millor pel seu poble, no?

    Salutacions.

    ResponElimina
  2. Bon relat Lale.
    No conec el teu país, per pega meva, però pel que ens expliques, (Corruptes per tot arreu i homes -medievals?- que encara es creuen propietaris de les seves dones) potser sí que cal alguna cosa més que una revolució. Com diu "magazin" tan de bo no tinguin mal de panxa...

    ResponElimina
  3. Ha, ha... destitueix als altres per no tenir competència!
    En fi, la corrupció només corromp als diversos pobles del món i s'hauria d'extirpar el més aviat possible.

    ResponElimina
  4. estic aprenen tantes coses del teus pais que ja tinc ganes de anar-hi per conèixer més

    ResponElimina
  5. No pateixis, el que cal és fer servir la llengua i el text, sigui el que sigui, ja fa el seu propòsit :) Aquí, quan un té por no som tan fins i s'escagarrina directament. Serà producte del mal de panxa del teu país ;)

    ResponElimina
  6. M'agradaria que ningú tingués mal de panxa, la por és una cosa horrible, odiosa, detestable...

    Et deitjo una vida ben faltada de mal de panxa
    Una abraçada cuca!

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...