21/2/11

la dent d'or

Sóc una dent d'or - un abandonat. Actualment no agrado a ningú. Ni tant sols al meu amo que diu que ja no estic de moda. Abans sempre decorava els dents de la gent rural dels pobles llunyans azerbaidjanesos. Fa molts anys enrere, la gent solia posar-se dents d'or perquè no hi havia una altre manera de refer el dent danyat o la gent simplement no tenia bastants diners per poder pagar pel tractament dels seus dents. I així van començar a donar les seves joies d'or per fondre per poder fer-les unes dents d'or. Ara m'estan utilitzant per burlar-se de la gent pobre de les zones rurals azerbaidjanesos i uns altres països veïns que deixen tot per viatjar a Rússia per treballar-hi. M'estan utilitzant, perquè cada vegada que ven una dent brillant a la boca d'una persona treballant al mercat central de Moscou comencen llançar uns comentaris massa xenòfobs.
Penso que no queda molt de temps fins que m'exterminin de la cara de la Terra. O...qui sap, pot ser un dia torno a ser de moda?


© Lale Mur

5 comentaris:

  1. Passat de moda si.....però mai se sap si tornarà, esperem que no.
    Per cert.....és LA dent...amb femení. Correcció ;)

    ResponElimina
  2. La meva mare duia un parell de queixals d'or, quan era jove es va posar de moda. Tens raó que ara només es veu en zones rurals, i no d'aquí.

    ResponElimina
  3. LES MODES CAMBIEN TANT RÀPID! potser d'aquí un temps encara anirem amb " taparrabos "
    un petó cuca

    ResponElimina
  4. Esperem que no torni la moda, no... abans els escalfadors i les hombreres...

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...