12/2/11

El passat

Les persones que coneixem durant la nostra vida participen activament a la formació de la nostra personalitat: ho volem o no, la influència és inevitable. Agraeixo a tots els meus companys de l'escola que vàrem passar uns onze anys junts. S'hi agraeixo per contribuir a la meva vida enormement. Ho vaig descobrir la setmana passada, quan per una casualitat vam trobar-nos uns quants companys al facebook i no vam poder parar de parlar d'ençà aquell moment.

* A l'Azerbaidjan no hi ha una divisió entre el col·legi, institut, BUP etc. Segons al sistema educatiu d'Azerbaidjan l'escola primària comença amb sis anys i amb deu anys passes a estudiar a l'escola secundària. Fins els 16 anys, la educació és obligatòria. Després dels 16 anys si vols continuar estudiant a l'escola secundària ho fas dos anys més. Posteriorment, pots estudiar a la universitat, institut, o a les escoles de formació professional.



© Lale Mur

5 comentaris:

  1. Algun dia algú farà un monument al Facebook per ser un punt de trobada d'antigues amistats i ves a saber si algun altre algú per aquest mateix motiu l'enderrocarà!

    ResponElimina
  2. Sí, el Facebook és un gran invent. També és addictiu, com els blogs. Jo m'hi vaig enganxar molt al principi i després em vaig relaxar. És la sensació d'estar connectat a mil estímuls, auditius, visuals, sentimentals... Em va molt bé per parlar amb amigues que veig poc i que, com els companys de l'escola que dius, formen part del que sóc...

    ResponElimina
  3. amb un bon us el Facebook es una gran eina.....no ens hi cremem i el gaudirem molt de temps

    ResponElimina
  4. Amb molt d’encert parles del la personalitat. El caràcter, el que som, la nostra individualitat formada per tot allò que aparentment hem oblidat, els amics l’escola, la infantesa, els jocs. Però hi son, sempre han estat amb nosaltres. Formen el nostre Jo. Som tot allò que tornem a recordar i que al llarg de la nostra vida ens ha anat esculpint. Nosaltres som Ells.
    Salut i llibertat.

    ResponElimina
  5. els enllaços amb gent que coneixes de petits són extraordinadris.
    Una abraçada, Irina

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...