2/12/10

L'amistat

"It is not so much our friends' help that helps us, as the confident knowledge that they will help us."
- Epicurus (341 - 270 BC) Greek philosopher.

“Quan tots els amics se’n van, la teva família queda al costat teu com la teva millor amiga”
-Mare-


Picasso. Amistat

Que bonic seria, viure al poble on has viscut toda la teva vida, on tens tots els teus amics al teu costat. Els amics de veritat, de tota la vida. Amb qui comparteixes una gran història. Qui et coneixen de veritat....Si els necessites bastaria només una trucada d’emergència i hi serien per a tu, sense preguntar, sense dubtar.

És molt divertit tenir amics nouvinguts, t’enriqueixen i donen diferents colors a la teva vida. Aprens amb ells, descobreixes llocs amb ells, i t’ho passes molt bé.

Però no és el mateix, quan saps que si els truquessis ara mateix, no deixarien tot per venir a veure’t... que per veure’ls has d’organitzar una trobada molt de temps abans.....que ets només una entrada a les seves agendes...

 

© Lale Mur



6 comentaris:

  1. Les reflexions una miqueta pessimistes. Trobo faltar als amics de la meva infància.

    ResponElimina
  2. Ànims maca, ets molt afortunada al tenir-los encara que estiguin lluny. Altres no poden dir el mateix. Tenir amics és taaaan difícil ;)

    ResponElimina
  3. Wanderlust, tens tota la raó! Malgrat del fet que la vida et fa perdre molts amics i amigues. Però el més important és saber que els trobaràs una altre vegada! Tenir uns bons amics sí que és difícil.

    Clidice, no tens agenda? Deus tenir una memoria excellent! Quina enveja jejeje :)

    ResponElimina
  4. deixar uns amics té com a recompensa fer-ne de nous. És el costat bo

    ResponElimina
  5. La pregunta que t'hauries de fer, és si aquests darrers realment són amics o senzillament coneguts amb els que intentes cobrir la manca dels primers?, perquè suposo que tanta culpa té aquell que es fa passar per amic sense ser-ho com el que dóna el títol d'amic sense preguntar... I gràcies per visitar el meu blog

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...