5/3/11

...

Ultimament els paisos s europeos son tan preocupats pels possibles immigrants vinent dels paisos africans del nort, que a vegades em fan pena i tot. Obliden que en algun moment de la historia ells mateixos o els seus pares, o alguna persona en la familia, a la vecinidad o alguns dels amics van ser immigrants. Com 4000 nens espanyols que van fugir de la Guerra Civil Espanyola i van viatjar a Southampton en una pastera (igual com els africans). Els anglesos els van donar benvingut amb els bracos oberts a Southampton. Al menys aixo diuen. Ni tans sols estic parlant dels italians a Estats Units, dels espanyols a Alemania, Francia, fins i tot Russia, ni dels diferents europeus als paisos africans i sud americans com colonitzadors. Em pregunto si no es senten una miqueta obligats? Pot ser s'ha canviat alguna cosa i tota la historia s'ha oblidat.


- aqui nomes tinc el teclat angles. la entrada no porta accents. les corregire quan torni a casa.

5 comentaris:

  1. Ets increible, fins i tot fora de casa continues deixant-nos llegir.
    He acabat els relats de l'assetjador i m'alegro que sigui aigua pasada, ara lamentablement podràs comprendre millor situacions similars. Bé que et sentis millor persona, Felicitats per la empenta que encomanes. Petonets

    ResponElimina
  2. un tema molt complicat el de la inmigració, si ho volem fer bé serem masses, si els rebutjem serem mals ciutadans....que tothom estigui content és difícil

    ResponElimina
  3. La desmemòria és un dels nostres grans defectes. Ningú recorda com vivíem fa quatre dies i ningú recorda que la majoria som fills d'emigrants... Sempre hem estat un país pròsper!

    ResponElimina
  4. Tots som nous rics, i els nous rics sempre miren els pobres que eren abans amb menyspreu. Molt trist.

    ResponElimina
  5. Tens tota la raó ningú recorda que la majoria de nosaltres som fills d'emigrants. Tindrian que ser més tolerants en molts casos.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...