17/3/11

Japó

Quan algunes coses desagradables i tristes passen afora del nostre país, ens limitem a parlar-ne. Després aquelles notícies es converteixen a unes bromes dolentes, fins i tot els periodistes i actors comencen a fer històries gracioses basades en aquelles guerres o altres tipus de desgràcies.

Però crec que ens costarà molt poder fer bromes del que està passant a Japó. La desgràcia de la naturalesa, empitjorada per les accions humanes deixarà una empremta allò més trist i inoblidable a la història del país per a sempre.

Els meus pensaments són amb la gent de Japó. Tant de bo tot hagués sigut un malson dolent.

***
Uns bloggers ( La Lydia de Ever Ours i  els bloggers de Utterly Engaged) han organitzat una iniciativa anomenada For Japan With Love. Han declarat el dia 18 de març com a un dia de silènci dels bloggers per a Japó. Els bloggers que volen participar-hi no van publicar cap post demà. Per a més informació sobre la inicitiva, aquí. Si voleu ajudar a Japó amb la vostra donació, si us plau feu click aquí

3 comentaris:

  1. en aquests dies de dol per ells tots hi tenim les orelles posades esperant no passi res més dolent encara

    ResponElimina
  2. m'encanta aquest cartell, i m'encanta que segueixis sent tant solidària i que ens espliquis les coses que passen al món d'una manera tant sentimental, el que no m'encanta gens és el que està passant al japó.
    Una abraçada

    ResponElimina
  3. Està bé que tinguem present aquests tipus de fets, d'alguna manera ens afecten a tots.

    bon cap de setmana

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...