1/1/11

El cap d'any

A part de les festes de ball i els meus amics d'infància, el cap d'any em recorda un discurs absurd i idèntic del ex-president de la república de l'Azerbaiyán sobre les terres ocupades per l'Armènia al començament dels anys 90.

"La primera promesa meva és fer tot el que pugui per lliurar totes les terres nostres ocupades pel enemic aquest any", deia el Sr. Aliyev amb un orgull que no cabia al seu pit. La mateixa frase durant tots els caps d'any a partir del any del alto al foc, fins l'any 2003 quan es va morir.

I després de l'any 2003 el mateix discurs està pronunciat cada any pel seu fill - el president de la república actualment...de la república democràtica, és clar.


* Bon any a tothom, per cert. Què tingueu un any ple de sorpreses fantàstiques. I perdoneu pel meu relat tan irònic, pas alegre ;)

© Lale Mur

2 comentaris:

  1. Tots aquests discursos de cap d'any o Nadal de tots aquests dirigents de tots aquests paísos haurien de deixar de fer-los... ens farien a tots un GRAAAN favor.
    Bon any...ple de coses xules!!

    ResponElimina
  2. Hahahaha ve a ser una mica com aquí amb el "es un motivo de orgullo y satisfacción ..." de cada any. Bon any guapa! :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...