7/1/11

El caviar

M.Belluci

Cap festa de casament azerbaidjanès pot prescindir d'un plat petit de mantega i el caviar negre - la riquesa del país. Com que no pot lluir el seu petroli damunt de la taula, ho fa amb el caviar. Fossis com fossis, pobre o ric, has de tenir una mica de caviar en cada taula, tot i que pot ser hauràs de vendre unes quantes joies teves (o totes) , fins i tot el teu anell de matrimoni, però has de organitzar una festa de casament pels teus fills "com Déu mana". Perquè el que realment importa és deixar a tothom satisfet. I és clar, sense els ous de peixos, cap casament pot ser "l'autèntic".



* El caviar és una de les riqueses tradicionals del país. Això sí que, s'ha de dir que el caviar del Mar Caspi és el millor i més car del món. 


© Lale Mur

4 comentaris:

  1. No m'agrada massa el caviar...però servit damunt de la M Belluci, segur que me'l menjava tot i repetia.
    És molt greu que la gent s'hagi de vendre el seu patrimoni per oferir un casament amb tots els luxes. Aquí també ho fan, tot i que el caviar no és el màxim culpable. La gent no enten que per celebrar un bon casament només fa falta molt d'amor i ganes de passar-ho bé. Maleit consumisme

    ResponElimina
  2. recordo haver-lo tastat :) a mi si que m'agrada, i molt! :)

    ResponElimina
  3. Què tal, Lale


    Realment, això de les tradicions és ben curiós

    Nosaltres, aquí, també en tenim de força especials

    Personalment em conformo amb un parell d'ous ferrats

    salut

    ResponElimina
  4. Hola, Garbi. Ja m'imaginava el de la Belluci, això era dedicat pels homes suposo :)))
    A l'Azerbaidjan el més important és que la gent parli de ti, i tot el que fa la gent (doncs, no tothom és clar, però majoriament) és crear una aparença de luxe. El consumisma i l'imatge és primordial per a una festa de casament.

    Bona nit, Clidice. M'encanta el caviar també. pa untat amb mantega i caviar...yummy...

    Gregori, bona nit. Un parell d'ous ferrats tampoc és gens malament. Menjaria ara mateix uns ous ferrats, si no hagués tingut una pasa d'estomac que m'ha deixat sense menjar tot el dia :)

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...