14/1/11

Els cupcakes

aquésabenlasnubes

Quan la veié aquell dia, en aquella cafeteria, entengué de seguida que el destí l’havia jugat un partit molt bo amb ell. Mai havia vist res semblant a la seva vida. Li va conquistar només amb la seva existència. Era com l’amor a primera vista.

L’aparença és enganyosa, va pensar. Però va haver de desmentir el seu propi argument quan la tenia dintre la seva boca i la donava una mossegada, amb els seus ulls tancats. Aquell precís moment, tots els seus set sentits van cooperar per donar-li una sensació perillosament incomparable a res. "Celestial", va pensar a veu alta.

De fora era morena i bella. Els seus accessoris i vestiments li feien fins i tot més atractiva , efervescent, i brillant. De dintre, era deliciosa, delitable, saborosa, suculenta, celestial i exquisida. Era un pecat.

De seguida va entendre que la volia, la mateixa nit, a la seva casa...



* Abans d’avui vaig descobrir el blog de Sonia i la seva recepta de los “cupcakes” (no pas les magdalenes, perquè són molt més que les magdalenes) i vaig enamorar-me de seguida. Vaig decidir a fer-los la mateixa nit.  Em van sortir molt bé (això diuen). He decidit a escriure un relat sobre els cupcakes i compartir la recepta de Sonia amb vosaltres.

* Estava buscant uns adjectius sabrosos per descriure la paraula "deliciós", però no he trobat molts sinònims, en canvi a anglès n'hi ha un munt. Em podreu ajudar amb això. Quines més paraules es pot utilitzar en aquest cas. Gràcias.


© Lale Mur

4 comentaris:

  1. Lale, soc la bloggera de Mainoestard, veig que t'has fet seguidora del blog i em fa molta il·lusió. Jo he fet el mateix, perquè el que fas té molt, molt mèrit. Escriure cada dia sembla cosa fàcil però exigeix constància, molta. ( Jo no en tinc gaire, la veritat).

    ResponElimina
  2. Lale són deliciosos!
    M'encanta aquest relat és com enganyós! jaja quin mèrit al principi et penses que és un home i després resulta que és un cupcake!

    Si algun dia vols que et doni receptes de cupcake m'ho dius! Perquè sóc una terrible viciada a fer-ne.

    Una abraçada gegant bonica!

    ResponElimina
  3. tot plegat es tant sensual que et posaries a menjar ara mateix.....sigui el que sigui

    ResponElimina
  4. Lale has entrat al meu blog i al veure el teu m'quedat. Si vols m'agradaria invitarte al meu i tenirte con amiga.

    Una abraçada.

    ResponElimina

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...